Smörgåspålägg av jäst

Smörgåspålägg av jäst
Förberedelsetid: 20 minuter
Tillagningstid: 20 minuter
Portioner: 1

Vi blötlägger ströbrödet i mjölk och vispar äggen. Vi steker löken i smör till den är gyllene, därefter tillsätter vi ströbrödet, jästen och äggen. Vi kokar på svag värme...

Ingredienser du behöver

2 matskedar smör
1 lök
20 g ströbröd
100 ml mjölk
100 g färska jäst
2 ägg
salt
peppar
1 matsked fet senap
persilja

Steg-för-steg instruktioner

Vi doppar ströbrödet i mjölken. Vi vispar äggen noggrant.

I smör fräser vi löken gyllene, sedan blandar vi i ströbrödet, jästen och äggen.

På låg värme rör vi om tills blandningen stelnar.

Vi stannar matlagningen och tillsätter senapen och persiljan.

Ytterligare information om receptet Smörgåspålägg av jäst

Jästpasta är en läcker och hälsosam variant av pålägg som passar perfekt på bröd eller bakverk. Huvudingredienserna är färsk jäst, smör, keso och kryddor, vilket skapar en mjuk och krämig konsistens. Denna jästpasta är populär för sin unika smak och näringsvärden som erbjuder vitaminer och mineraler. Förberedelsen är enkel och snabb, så den är idealisk till frukost eller som mellanmål. Prova den till exempel med färska grönsaker eller som en del av smörgåsar!

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.0/5 (25 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Pålägg
Tag: mellanmål, steike, álki, dábálaš beaivi, mállásat, suola, čeahkka, álki, dearvvaš, 30 minuhta siste, leavvá, jeasta

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Smörgåspålägg av jäst.

Lägg till kommentar