Kvargkräm med regrabba

Kvargkräm med regrabba
Förberedelsetid: 20 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

Av smör, keso och grädde gör vi en slät kräm som vi efter behov saltar och blandar med gröna blad av rucola. Bredaste att servera röran på mörkt bröd.

Ingredienser du behöver

250 g kvarg (i låda)
1 osötat bredbart margarin
1 låda rucola - se bild
3 matskedar grädde - kan uteslutas
salt

Steg-för-steg instruktioner

Från smör, keso och grädde gör vi en slät kräm som vi saltar efter smak och blandar med gröna blad av kresse. Denna pålägg smakar bäst på mörkt bröd.

Ytterligare information om receptet Kvargkräm med regrabba

Kesopasta med rucola är en hälsosam och läcker rätt som är lätt att förbereda. Huvudingredienserna är fin keso, färsk rucola och kryddor efter smak. Denna pasta erbjuder en uppfriskande smak och är ett utmärkt val till smörgåsar, baguetter eller som dipp till grönsaker. Rucolan tillför dessutom en touch av kryddighet och är rik på vitaminer. Förbered denna inspirerande pasta som ett lätt mellanmål eller snacks till fester och gläd dina gäster med en hälsosam delikatess!

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.8/5 (36 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Pålägg
Tag: mellanmål, álki, johtil, friddjabeaivi / sotnabeaivi, dábálaš beaivi, hálbi, čeahkka, álki, álggaheddjiide, urttat, leavvá, iđitbiebmu, 10 minuhta siste, čáhppes oastta

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Kvargkräm med regrabba.

Lägg till kommentar