Kvargkräm med regrabba

Av smör, keso och grädde gör vi en slät kräm som vi efter behov saltar och blandar med gröna blad av rucola. Bredaste att servera röran på mörkt bröd.
Ingredienser du behöver
250 g kvarg (i låda)
1 osötat bredbart margarin
1 låda rucola - se bild
3 matskedar grädde - kan uteslutas
salt
Steg-för-steg instruktioner
Från smör, keso och grädde gör vi en slät kräm som vi saltar efter smak och blandar med gröna blad av kresse. Denna pålägg smakar bäst på mörkt bröd.
Ytterligare information om receptet Kvargkräm med regrabba
Kesopasta med rucola är en hälsosam och läcker rätt som är lätt att förbereda. Huvudingredienserna är fin keso, färsk rucola och kryddor efter smak. Denna pasta erbjuder en uppfriskande smak och är ett utmärkt val till smörgåsar, baguetter eller som dipp till grönsaker. Rucolan tillför dessutom en touch av kryddighet och är rik på vitaminer. Förbered denna inspirerande pasta som ett lätt mellanmål eller snacks till fester och gläd dina gäster med en hälsosam delikatess!