Fiskröra

Röran är mycket god och snabb att förbereda.
Ingredienser du behöver
1 msk fullfet senap
1 st bredbar smör
1 st lök
1 st rökt sill i olja
Steg-för-steg instruktioner
I en skål blandar vi ordentligt smörgåspålägg med avrunna rökta sill. I denna förberedda grund för fisksmöret tillsätter vi senap och rör om.
Till sist blander vi i finhackad lök och rör om. Smörgåspålägget är färdigt.
Ytterligare information om receptet Fiskröra
Fiskröra är en populär tjeckisk delikatess som ofta serveras som tilltugg eller på smörgåsar. Den är gjord av rökt eller kokt fisk, vanligtvis torsk eller makrill, blandad med smörgåspålägg, lök och andra ingredienser. Dess mjuka konsistens och distinkta smak gör den populär vid olika familjefester och högtider. Fiskröra är också näringsrik och rik på hälsosamma omega-3-fettsyror, vilket gör den till ett utmärkt val för ett hälsosamt mellanmål.