Fiskröra

Fiskröra
Förberedelsetid: 20 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

Röran är mycket god och snabb att förbereda.

Ingredienser du behöver

1 msk fullfet senap
1 st bredbar smör
1 st lök
1 st rökt sill i olja

Steg-för-steg instruktioner

I en skål blandar vi ordentligt smörgåspålägg med avrunna rökta sill. I denna förberedda grund för fisksmöret tillsätter vi senap och rör om.

Till sist blander vi i finhackad lök och rör om. Smörgåspålägget är färdigt.

Ytterligare information om receptet Fiskröra

Fiskröra är en populär tjeckisk delikatess som ofta serveras som tilltugg eller på smörgåsar. Den är gjord av rökt eller kokt fisk, vanligtvis torsk eller makrill, blandad med smörgåspålägg, lök och andra ingredienser. Dess mjuka konsistens och distinkta smak gör den populär vid olika familjefester och högtider. Fiskröra är också näringsrik och rik på hälsosamma omega-3-fettsyror, vilket gör den till ett utmärkt val för ett hälsosamt mellanmål.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.4/5 (23 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Tjeckiska, Pålägg, Förrätt, Fiskkött
Tag: tjeckiska köket, pålägg

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Fiskröra.

Lägg till kommentar