Västerbottensostkräm

Västerbottensostkräm
Förberedelsetid: 20 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

Den här röran är mycket enkel och god.

Ingredienser du behöver

50 g smält ost
100 g mjukt salami
100 g lök
2 st hårdkokta ägg
50 g majonnäs
1 st hermelin
salt
malen svartpeppar

Steg-för-steg instruktioner

Hårdkokta ägg, lök, salami och camembert hackas fint. Vi tillsätter mjukost, majonnäs, salta och peppra. Blanda allt noggrant.

Servera camembertpålägget med färskt bröd.

Ytterligare information om receptet Västerbottensostkräm

Hermelinsröran är en läcker tjeckisk specialitet som utmärker sig med sin milda ostsmak. Huvudingredienserna är hermelin, en smakrik ost som ofta blandas med majonnäs, vitlök och örter. Denna röran är idealisk som dip till bröd eller som en del av toppings på olika smörgåsar vid olika fester och tillställningar. Hermelinsröran gör inte bara smaklökarna glada, utan tillför också färg till varje serverad måltid.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.5/5 (23 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Pålägg
Tag: tjeckiska köket, pålägg

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Västerbottensostkräm.

Lägg till kommentar