Västerbottensostkräm

Den här röran är mycket enkel och god.
Ingredienser du behöver
50 g smält ost
100 g mjukt salami
100 g lök
2 st hårdkokta ägg
50 g majonnäs
1 st hermelin
salt
malen svartpeppar
Steg-för-steg instruktioner
Hårdkokta ägg, lök, salami och camembert hackas fint. Vi tillsätter mjukost, majonnäs, salta och peppra. Blanda allt noggrant.
Servera camembertpålägget med färskt bröd.
Ytterligare information om receptet Västerbottensostkräm
Hermelinsröran är en läcker tjeckisk specialitet som utmärker sig med sin milda ostsmak. Huvudingredienserna är hermelin, en smakrik ost som ofta blandas med majonnäs, vitlök och örter. Denna röran är idealisk som dip till bröd eller som en del av toppings på olika smörgåsar vid olika fester och tillställningar. Hermelinsröran gör inte bara smaklökarna glada, utan tillför också färg till varje serverad måltid.