Skinkkräm

Skinkkräm
Förberedelsetid: 15 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 1

Skinkskum är en smakrik och mjuk pålägg, perfekt för bröd, toast eller i baguetter. Huvudingredienserna är kvalitetskinka, smör och annat...

Ingredienser du behöver

250 g skinka
3 matskedar smör
grädde (efter behov)
salt
malen svartpeppar

Steg-för-steg instruktioner

Skinka eller kvalitets skinkkorv skärs i småbitar och läggs i en djup skål.

Vi tillsätter smör i rumstemperatur, lite grädde (eller mjölk) och mixar allt grundligt med en stavmixer tills en jämn blandning uppstår.

Vi tillsätter en nypa salt och nymald svartpeppar.

Ytterligare information om receptet Skinkkräm

Skinkmousse är en läcker och krämig specialitet som kommer från den tjeckiska kök. Den är gjord av fint hackad skinka, gräddost och kryddor, vilket ger en slät och smakrik pålägg. Den serveras vanligtvis på färskt bröd, som baguetter eller toast, och passar utmärkt som förrätt vid olika fester och familjeevenemang. Denna delikatess är populär för sin snabba tillagning och uppfriskande smak som gläder varje gäst.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.9/5 (40 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Pålägg
Tag: mellanmål, álki, johtil, friddjabeaivi / sotnabeaivi, dábálaš beaivi, mállásat, suola, álki, álggaheddjiide, mánáide, 20 minuhta siste, mánáidfeasta, feasttat ja ávvudeamit, leavvá, šaddanbeaivi, iđitbiebmu, bierggut, ođđajagimánus

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Skinkkräm.

Lägg till kommentar