Äggsallad med majonnäs

Äggsallad med majonnäs
Förberedelsetid: 20 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

Utmärkt pålägg som passar för alla tillfällen.

Ingredienser du behöver

6 st hårdkokta ägg
1 st sur gurka
1/2 st lök
3 st majonnäs
1 tsk fullfet senap
malen svartpeppar
salt

Steg-för-steg instruktioner

Vi kokar äggen hårdkokta, skalar dem och skär dem i tärningar. Vi tillsätter 3 påsar majonnäs, en matsked fullfet senap, tärnad amerikan gurka och lök. Vi smaksätter med salt och peppar.

Äggkräm med majonnäs smakar bäst med färskt bröd.

Ytterligare information om receptet Äggsallad med majonnäs

Kall äggkräm med majonnäs är en populär rätt som vinner hjärtan hos många älskare av tjeckisk matlagning. Den är perfekt som ett snabbt mellanmål eller en kultig del av smörgåsar vid fester. Huvudingrediensen är kokta ägg, majonnäs och kryddor, som tillsammans skapar en läcker och krämig konsistens. Krämen är enkel att göra och kan berikas med olika ingredienser som lök, skinka eller örter för en ännu mer intressant smakupplevelse. Du kommer att imponera på din familj och vänner!

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.3/5 (23 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Pålägg
Tag: tjeckiska köket, pålägg, vegetariskt recept

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Äggsallad med majonnäs.

Lägg till kommentar