Kryddig fläsksvåspastej

Kryddig fläsksvåspastej
Förberedelsetid: 10 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 1

Kryddig pålägg är det perfekta valet för dem som gillar kryddiga middagar eller snacks. Den smakade utmärkt på bröd och på hälsosammare bullar. Fläskfettet med späck ger…

Ingredienser du behöver

150 g fläskfett
1 matsked svinsmör
2 Ljutěnice (kan uteslutas)
2 matskedar Harissa
3 inlagda paprikor (gethorn)
1 sur gurka
1 hårdkokt ägg
1 lök
2 vitlöksklyftor
1 nypa salt

Steg-för-steg instruktioner

Vi lägger fläsköron i mixern tillsammans med svålen, skurna gethorn, gurka, vitlök, lök och kokt ägg, och mixar det till önskad konsistens.

Vi tillsätter salt och efter smak kan vi även blanda i Harissa om vi vill att röran ska vara riktigt stark.

Servera med bröd.

Ytterligare information om receptet Kryddig fläsksvåspastej

Kryddig fläskfettspasta


Kryddig fläskfettspasta är en utmärkt delikatess som är populär i den tjeckiska matkulturen. Den är gjord av fläskfett som är kryddad med kryddor och aromatiska örter, vilket ger den en distinkt och kryddig smak. Denna pasta passar perfekt på färskt bröd eller som ett tillbehör till olika rätter. Den är idealisk till festliga bord samt för en snabb frukost eller snack. Om du gillar starka smaker kommer den kryddiga fläskfettspastan garanterat att glädja dig!

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.9/5 (40 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Pålägg
Tag: mellanmål, álki, johtil, dábálaš beaivi, hálbi, čeahkka, álki, álggaheddjiide, glutenkeahtes, dálvereseptat, álbmái, feasttat ja ávvudeamit, leavvá, báhkas, ođđajagimánus, biergu, 10 minuhta siste

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Kryddig fläsksvåspastej.

Lägg till kommentar