Krabbsmörgås

Krabbsmörgås
Förberedelsetid: 15 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 1

En fantastisk krabbstavar-röra är en favorit eftersom den är lätt och snabb att förbereda, kräver inte många ingredienser, har en utmärkt smak och ser attraktiv ut. Du måste verkligen prova den...

Ingredienser du behöver

250 g crabsticks
60 g smör
150 g keso
1 msk senap
2 msk vit yoghurt
gräslök
persilja
salt
malen peppar

Steg-för-steg instruktioner

Vi låter smöret stå framme så att det mjuknar i rumstemperatur.

Krabbstängerna skärs i mindre bitar eller hackas fint.

I en skål vispar vi det mjuknade smöret med senapen, därefter tillsätter vi vit yoghurt och keso och blandar allt noggrant.

Avslutningsvis tillsätter vi de skurna krabbstängerna, hackad persilja och gräslök, saltar och pepprar, och blandar allt noggrant.

Ytterligare information om receptet Krabbsmörgås

Krabbkryddning är en populär maträtt som kombinerar krabbkött med olika ingredienser för att skapa en smakrik och krämig rätt. Den förbereds ofta med majonnäs, grädde, lök och kryddor, vilket ger den en rik smak. Den är idealisk som pålägg på bröd eller som dipp till snacks. Krabbkryddning är populär vid olika fester och familjesammankomster, där den glädjer både skaldjursälskare och andra gäster. Tack vare sin enkla tillagning och läckra smak har den blivit en klassiker på de tjeckiska borden.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 5.0/5 (89 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Pålägg
Tag: mellanmål, álki, johtil, dábálaš beaivi, mállásat, suola, hálbi, álki, álggaheddjiide, feasttat ja ávvudeamit, leavvá, iđitbiebmu, guolli, 15 minuhta siste

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Krabbsmörgås.

Lägg till kommentar