Chokladglasyr av pudding

Var och en av oss får ibland lust på något sött. Vi bakar en kaka, tårta osv. och täcker den med glasyr. Kanske chokladglasyr av pudding.
Ingredienser du behöver
6 matskedar lättmjölk
100 g strösocker
120 g smör
4 matskedar kakao
1 st chokladpuddingpulver
Steg-för-steg instruktioner
Först förbereder vi ett vattenbad i en kastrull.
Sedan tillsätter vi gradvis alla ingredienser.
Först häller vi i mjölken och lägger till en bit smör. Kakao, socker och pudringpulver kan vi blanda i en skål vid sidan om och sedan strö i vattenbadet och noggrant röra om tills det tjocknar.
Sedan häller vi omedelbart över den förberedda kakan. Smaklig måltid.
Ytterligare information om receptet Chokladglasyr av pudding
Chokladglasyr av pudding är ett snabbt och enkelt sätt att ge söta desserter en läcker chokladsmak. Du behöver bara förbereda chokladpuddingen enligt instruktionerna på förpackningen, men med en mindre mängd mjölk för att göra blandningen tjockare. Efter tillagning, tillsätt en bit smör som ger glasyren glans och mjukhet. Du kan hälla glasyren över en sockerkaka, tårta eller annan bakverksprodukt. Låt den stelna och njut av det krispiga täcket. Denna glasyr är särskilt populär för sin enkelhet och utmärkta smak, vilket gläder alla chokladälskare.