Chokladpannkakor

I en skål blandar vi mjöl, kakao och en liten mängd salt. Därefter tillsätter vi ägg, olja och under konstant omrörning även varm mjölk. Degen får vila i ungefär en halv timme.
Ingredienser du behöver
60 g vetemjöl
175 ml mjölk
2 matskedar kakao
1/2 matsked olja
1 ägg
salt
Steg-för-steg instruktioner
I en skål blandar vi mjöl, kakao och en nypa salt. Vi tillsätter äggen, oljan och under omrörning häller vi i ljummen mjölk. Låt smeten vila i cirka 30 minuter.
I en panna med varm olja steker vi pannkakor av smeten, varje sida bearbetas i 2 minuter. Vi serverar dem varma med sylt eller frukt.
Ytterligare information om receptet Chokladpannkakor
Chokladpannkakor är en älskad dessert som glädjer varje chokladälskare. Under förberedelsen tillsätts kakao i smeten, vilket ger dem en intensiv chokladsmak. Du kan servera dem med läckra frukter, grädde eller chokladfyllning. Denna söta rätt är perfekt till frukost eller som ett snabbt mellanmål. Du kommer att älska chokladpannkakor inte bara för deras smak, utan också för den enkla tillagningen som inte tar mer än 30 minuter. Baka dem och låt dig uppslukas av deras perfekta kombination av smak och mjukhet!