Bananpannkakor

Förberedelsen av söta bananpannkakor är mycket enkel och du kan göra det på mindre än tjugo minuter. Du kan servera dem till exempel på ett barnkalas, eller…
Ingredienser du behöver
4 bananer
2 ägg
2 matskedar bovetemjöl
2 matskedar vetemjöl (du kan använda endast bovetemjöl eller endast vetemjöl)
1 näve havregryn
Till servering (valfritt)
yoghurt
frukt
Steg-för-steg instruktioner
Vi mosar bananerna med en stavmixer och blandar dem med ägg, bovetemjöl, vetemjöl och havregryn.
Stek i het olja i en panna eller på en plättlagg.
Servera med yoghurt eller frukt.
Ytterligare information om receptet Bananpannkakor
Banankakor är en utsökt och hälsosam efterrätt som gläder hela familjen. Förberedelsen är enkel och snabb – du behöver bara mosa mogna bananer, blanda dem med ägg och lite mjöl. Dessa kakor är naturligt söta, så du kan begränsa tillsatsen av socker. Du kan servera dem med yoghurt, färsk frukt eller lönnsirap. De är perfekta till frukost eller som mellanmål, fulla av fiber och näringsämnen. Dessutom är de glutenfria om du använder glutenfritt mjöl. Upptäck smaken av banankakor och njut av hälsosamt snacks!