Äppelpannkakor

Vi skalar och river grovt äpplena. Till dem tillsätter vi ägg, mjölk, mjöl och bakpulver. Av detta vispar vi sedan en deg.
Ingredienser du behöver
1/3 paket bakpulver
1 kopp riven äpple
1 kopp mjölk
1 kopp vetemjöl
1 st ägg
Steg-för-steg instruktioner
Vi förbereder en panna med het olja, tar en slev och häller smeten i pannan och steker.
Pannkakorna är utmärkta strödda med kanel, breddade med sylt och dekorerade med grädde.
Ytterligare information om receptet Äppelpannkakor
Äppelplättar är en läcker efterrätt som kombinerar den fräscha smaken av äpplen med fluffig smet. Denna delikatess är lätt att förbereda och är idealisk till frukost eller som mellanmål. Du kan riva eller skära äpplena i tärningar, vilket ger plättarna en trevlig textur. Kryddade med kanel och serverade med lönnsirap eller yoghurt, kommer äppelplättarna att tilltala inte bara sötsugna. Förbered dem till helgbrunchen och glädja din familj eller vänner med smaken av denna äppeldelikatess.