Tonfisk- och äggsallad

Tonfisk- och äggsallad
Förberedelsetid: 10 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 1

Skönhet och utmärkt smak ligger i enkelheten. För att förbereda en utmärkt och mättande sallad räcker det med några få ingredienser. Tonfisk, oliver och grön sallad är…

Ingredienser du behöver

huvudsallat eller annan sallat
tonfisk i olja
1 näve gröna och svarta oliver
1 kokt ägg
1 tomat
salt
malen peppar
olivolja efter behov

Steg-för-steg instruktioner

Vi plockar salladen och lägger den på en tallrik.

Vi skär de kokta äggen i skivor och lägger dem tillsammans med bitar av tomat på tallriken.

I mitten lägger vi tonfiskköttet och runtom lägger vi de skivade oliverna.

Vi lägger till salt och peppar efter smak, smetar med olja och serverar med bröd.

Ytterligare information om receptet Tonfisk- och äggsallad

Tunfisksallad med ägg är en uppfriskande och näringsrik rätt, perfekt för en lätt lunch eller middag. Kombinationen av saftig tonfisk, hårdkokta ägg och färska grönsaker ger en rik dos protein och vitaminer. Du kan också lägga till gröna blad, tomater eller avocado, vilket ger salladen både smak och ett tilltalande utseende. Denna sallad är lätt att förbereda och passar utmärkt med olika dressingar, som olivolja eller citronsaft. Njut av en mättande och läcker måltid som kommer att glädja dina smaklökar!

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 5.0/5 (45 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Sallad
Tag: Grönsaker, Tomater, mellanmål, beaivemális, álki, johtil, dábálaš beaivi, mállásat, suola, čeahkka, álki, álggaheddjiide, dearvvaš, sállašat, biebmu

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Tonfisk- och äggsallad.

Lägg till kommentar