Choklad för frysta tårtor och godis

Choklad för frysta tårtor och godis
Förberedelsetid: 20 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

I lite ljummet mjölk rör vi ut kakao pudding och kakao. I en kastrull smälter vi socker i vatten, tillsätter mjölk och kakao blandningen. Vi kokar tills det hela tjocknar. Sedan låter vi det svalna.

Ingredienser du behöver

1/4 l mjölk
5 dkg kakaopulver
1/4 l vatten
140 g florsocker
1,5 teskedar kakaopuddingpulver

Steg-för-steg instruktioner

Denna mängd är för flera användningar, så vi kan förvara den i kylskåpet.

Vi använder den som dekoration på olika tårtor, glasskålar eller vid jul på småkakor.

Ytterligare information om receptet Choklad för frysta tårtor och godis

Choklad för frysta tårtor och godis är den perfekta lösningen för sötsugande. Denna speciella choklad smälter utmärkt och fäster perfekt på ytan av tårtor, muffins och olika godisar. Tack vare sin släta och glänsande finish ger den desserter ett professionellt utseende. Den frysta matupplevelsen förstärks när du kombinerar frysta gräddor eller frukter med denna läckra choklad. Den är lämplig inte bara för hembakning, utan även för kreativa bagare som vill imponera på sina kunder.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.5/5 (23 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Tjeckiska, Konfektyr, Glasyr, Julrätt
Tag:

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Choklad för frysta tårtor och godis.

Lägg till kommentar