Kryddig blandning för toast

Skalad löken fint. De rengjorda svampen skärs i skivor och de rengjorda paprikorna skärs i små strimlor.
Ingredienser du behöver
2 - 3 st paprika
250 g malet fläskkött
100 g champinjoner
1/4 tesked mald paprika
1/2 tesked söt paprika
1 st lök
1 matsked stekolja
till dekoration färsk rucola eller basilika
1 näve riven blåmögelost eller edam
efter smak tabasco
salt
mald svartpeppar
Steg-för-steg instruktioner
Fräsa löken i pannan tills den blir gyllenbrun. Tillsätt champinjoner och paprikor och sjud en stund. Tillsätt sedan det inlagda köttet, som vi kryddar med söt och stark paprika, peppar, salt och under ständig omrörning droppar vi på tabasco. Låt det sedan sjuda i 20-30 minuter.
Servera blandningen på rostat bröd, helst smurt med vitlök. Strö över riven edamer eller gorgonzola.
Vi kan dekorera med något grönt kryddblad som krasse eller basilika.
Ytterligare information om receptet Kryddig blandning för toast
En kryddig blandning för toast är ett utmärkt sätt att förgylla frukosten eller mellanmålet. Denna blandning kombinerar fint malda kryddor, färska grönsaker och till exempel rökt kött, vilket skapar en oförglömlig smakkombo. Toasten toppad med denna kryddiga blandning är inte bara välsmakande, utan också mycket enkel att förbereda. Det räcker med att rosta brödet, bre på blandningen och strö över örter. Denna delikatess kommer snabbt att vinna ditt hjärta och dina smaklökar, och passar utmärkt för en samvaro med vänner eller familj.