Engelsk toast med ägg

I varje liten hörn gör vi ett hål med en diameter på cirka 3 cm (eller fyrkantig form) och steker på smör på ena sidan. Sedan vänder vi dem och placerar över hålet…
Ingredienser du behöver
4 skivor engelsk bacon
2 skivor vitt bröd
2 ägg
2 matskedar smör
peppar
salt
Steg-för-steg instruktioner
I varje bit gör vi ett hål med en diameter på cirka 3 cm (eller i kvadratisk form) och steker det på smör på ena sidan.
Vi upptäcker att när vi vänder, lägger vi bacon i form av ett kors över hålet och pressar det lätt inåt.
Vi häller i ägget så att gulan förblir i fördjupningen och steker det med botten sidan tills det lätt sätter sig.
Vi smaksätter med salt och peppar och lägger till färsk grönsaker.
Ytterligare information om receptet Engelsk toast med ägg
Engelsk toast med ägg, även känd som "Egg on Toast", är en populär brittisk maträtt som kombinerar enkelhet och näringsrikedom. Traditionellt tillagas det av lätt rostat bröd, på vilket ägg placeras, vanligtvis stekt ägg eller scrambled eggs. Rätten är ofta kryddad med salt och peppar och serveras med smält smör. Det är perfekt som en snabb frukost eller lätt lunch, oavsett om man är hemma eller på väg. Denna maträtt har vunnit hjärtat hos många tack vare sin enkelhet och läckerhet.