Gulaschsoppa

Gulaschsoppa
Förberedelsetid: 20 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

Potatisarna skärs i mindre tärningar och kokas i saltat vatten med kummin. Under tiden steker vi fint den hackade löken gyllene. Till detta tillsätter vi köttet med den krossade vitlöken, salt, peppar och paprikapulver och fräser en stund.

Denna blandning späds med vatten och sjudas tills den mjuknar. Blandningen av kött tillsätts till potatisarna, som vi inte silar. Vi redder av med ett mjölfräs och smaksätter med mejram.

Ingredienser du behöver

2 st lök
efter smak salt
30 dkg köttfärs
efter smak peppar
1 tesked oregano
1 dl olja
3 matskedar vetemjöl
1 tesked spiskummin
30 dkg potatis
5 klyftor vitlök
30 g paprika

Steg-för-steg instruktioner

Samozřejmě! Prosím, dejte mi text, který chcete přeložit do švédštiny.

Ytterligare information om receptet Gulaschsoppa

Gulaschsoppa är en populär tjeckisk rätt som kännetecknas av sin rika smak och arom. Denna mättande soppa tillagas traditionellt av nötkött, lök, potatis och kryddor, särskilt paprika. Gulaschsoppa serveras ofta med färsk bröd eller dumplings, vilket gör den till en idealisk maträtt för kalla dagar. Dess doft och smak glädjer varje älskare av tjeckisk matlagning och utgör ett utmärkt sätt att värma både kropp och själ.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.6/5 (23 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Tjeckiska, Gulasch, Soppor
Tag: soppa

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Gulaschsoppa.

Lägg till kommentar