Gulaschsoppa

Potatisarna skärs i mindre tärningar och kokas i saltat vatten med kummin. Under tiden steker vi fint den hackade löken gyllene. Till detta tillsätter vi köttet med den krossade vitlöken, salt, peppar och paprikapulver och fräser en stund.
Denna blandning späds med vatten och sjudas tills den mjuknar. Blandningen av kött tillsätts till potatisarna, som vi inte silar. Vi redder av med ett mjölfräs och smaksätter med mejram.
Ingredienser du behöver
2 st lök
efter smak salt
30 dkg köttfärs
efter smak peppar
1 tesked oregano
1 dl olja
3 matskedar vetemjöl
1 tesked spiskummin
30 dkg potatis
5 klyftor vitlök
30 g paprika
Steg-för-steg instruktioner
Samozřejmě! Prosím, dejte mi text, který chcete přeložit do švédštiny.
Ytterligare information om receptet Gulaschsoppa
Gulaschsoppa är en populär tjeckisk rätt som kännetecknas av sin rika smak och arom. Denna mättande soppa tillagas traditionellt av nötkött, lök, potatis och kryddor, särskilt paprika. Gulaschsoppa serveras ofta med färsk bröd eller dumplings, vilket gör den till en idealisk maträtt för kalla dagar. Dess doft och smak glädjer varje älskare av tjeckisk matlagning och utgör ett utmärkt sätt att värma både kropp och själ.