Gurksalladspålägg

Gurksalladspålägg
Förberedelsetid: 20 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

Keso blandas med smör, sedan tillsätter vi ketchup och riven ägg med gurka. Allt blandas noga, smakas av med salt och tillsätts lätt citronsaft efter smak och slutligen...

Ingredienser du behöver

250 g mjuk keso
200 g salladsgurka
50 g smör
30 g ketchup
2-3 hårdkokta ägg
citronjuice
persiljekvistar
salt

Steg-för-steg instruktioner

Keso blandas med smör, sedan tillsätter vi ketchup, rivna ägg och gurka. Allt blandas noggrant, smakas av med salt och lite citron efter smak, och till sist tillsätter vi hackad persilja. Serveras med vitt bröd.

Ytterligare information om receptet Gurksalladspålägg

Röra av salladsgurka är en uppfriskande och hälsosam rätt, perfekt som en lätt snacks eller förrätt. Huvudingredienserna är färska salladsgurkor, som antingen rivs eller skärs i små bitar. Röra berikas ofta med fin cottage cheese, yoghurt, örter och kryddor, vilket ger den en läcker smak. Den är perfekt på bröd eller som dipp till grönsaker. Detta recept är snabbt att förbereda och ger utmärkt fräschör under varma sommardagar.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.3/5 (23 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Pålägg
Tag: mellanmål, álki, johtil, friddjabeaivi / sotnabeaivi, dábálaš beaivi, mállásat, suola, hálbi, čeahkka, álki, álggaheddjiide, geassereseptat, biergokeahtes borramušat, gurkkat, leavvá, galbma borramušat, 10 minuhta siste, čáhppes oastta

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Gurksalladspålägg.

Lägg till kommentar