Romchokladglasyr på tårta

De flesta av oss tycker om att ha något gott till kaffet. En bakelse, en dessert osv. Och om det är med någon glasyr, desto bättre.
Ingredienser du behöver
20 dkg sockerpulver
18 dkg smör
4 matssked rom
3 matskedar varmt vatten
4 dkg kakao
Steg-för-steg instruktioner
Först smälter vi en bit smör, tillsätter varmt vatten, rom och strösocker med kakao. Vi blandar alla dessa ingredienser väl. Vi väntar en stund och applicerar sedan.
Ytterligare information om receptet Romchokladglasyr på tårta
Romchokladglasyr för bakverk är en delikat kombination av rik chokladsmak och mild romarom, som höjer varje dessert till en högre nivå. Denna glasyr förbereds traditionellt genom att smälta kvalitetschoklad med smör, till vilken rom sedan tillsätts för att framhäva smaken. Den är perfekt för att ringla över tårtor, sockerkakor eller pajer, som får en oemotståndlig glans och en smaklig touch. Dess fina och krämiga konsistens sprids lätt över ytan av bakverket och tillfredsställer inte bara dina smaklökar utan också dina estetiska sinnen. Ett perfekt val för varje tillfälle.