Romchokladglasyr på tårta

Romchokladglasyr på tårta
Förberedelsetid: 20 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

De flesta av oss tycker om att ha något gott till kaffet. En bakelse, en dessert osv. Och om det är med någon glasyr, desto bättre.

Ingredienser du behöver

20 dkg sockerpulver
18 dkg smör
4 matssked rom
3 matskedar varmt vatten
4 dkg kakao

Steg-för-steg instruktioner

Först smälter vi en bit smör, tillsätter varmt vatten, rom och strösocker med kakao. Vi blandar alla dessa ingredienser väl. Vi väntar en stund och applicerar sedan.

Ytterligare information om receptet Romchokladglasyr på tårta

Romchokladglasyr för bakverk är en delikat kombination av rik chokladsmak och mild romarom, som höjer varje dessert till en högre nivå. Denna glasyr förbereds traditionellt genom att smälta kvalitetschoklad med smör, till vilken rom sedan tillsätts för att framhäva smaken. Den är perfekt för att ringla över tårtor, sockerkakor eller pajer, som får en oemotståndlig glans och en smaklig touch. Dess fina och krämiga konsistens sprids lätt över ytan av bakverket och tillfredsställer inte bara dina smaklökar utan också dina estetiska sinnen. Ett perfekt val för varje tillfälle.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.4/5 (23 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Glasyr
Tag: tjeckiska köket, pålägg, vegetariskt recept

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Romchokladglasyr på tårta.

Lägg till kommentar