Äggröra med basilika

Äggröra med basilika
Förberedelsetid: 20 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

Detta recept på scrambled eggs med basilika är mycket enkelt.

Ingredienser du behöver

1 tesked smör
2 st ägg
1 näve basilika
1 - 3 nypor salt

Steg-för-steg instruktioner

Först värmer vi upp pannan, som vi smörjer med smör.

Vi knäcker äggen i pannan och lagar dem på lägre värme, cirka 3, till de är klara. Sedan börjar vi röra om tills de har den konsistens vi gillar.

De så här rörda äggen strör vi gärna över med färsk basilika och saltar.

Ytterligare information om receptet Äggröra med basilika

Kryddade ägg med basilika är en utsökt rätt som förenar enkelhet och smak. Förberedelsen är snabb; det räcker med att vispa äggen med färsk basilika, salt och peppar. I pannan blandas de sedan till en luftig och mjuk konsistens. Basilikan ger äggen en frisk arom och balanserad smak, vilket gör denna rätt till ett populärt val till frukost eller brunch. Kryddade ägg med basilika är perfekta på toast eller som en del av en hälsosam måltid som gläder varje smaklök.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.7/5 (23 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Tjeckiska, Smaker, Förrätt, Vegetarisk
Tag: tjeckiska köket, aptitretare

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Äggröra med basilika.

Lägg till kommentar