Bruschetta al Pomodoro på svenska

Bruschetta al Pomodoro på svenska
Förberedelsetid: 20 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

Bruschetta al Pomodoro är en utmärkt, lätt förrätt.

Ingredienser du behöver

basilika
6 skivor rostbröd
4 st tomat
olivolja
2 klyftor vitlök

Steg-för-steg instruktioner

Vi skär tomaterna i små bitar och lägger dem i en skål.

Vi pressar vitlöken och tillsätter den till tomaterna tillsammans med fint hackad basilika. Vi häller på olivolja och blandar.

Vi serverar på rostat bröd som vi rostar antingen i en stekpanna eller i en brödrost.

Ytterligare information om receptet Bruschetta al Pomodoro på svenska

Bruschetta al Pomodoro är en populär italiensk förrätt som passar utmärkt till sommaraktiviteter. Denna enkla rätt består av rostat bröd som är gnidit med vitlök och täckt med en blandning av hackade tomater, basilika och olivolja. I den tjeckiska versionen kan vi också lägga till ost, som mozzarella eller feta, för att förstärka smaken. Bruschetta al Pomodoro är en snabb, smakrik och uppfriskande maträtt, idealisk för samvaro med vänner eller familj. Den perfekta kombinationen av smaker kommer att förbluffa dig och föra en bit av Italien till din tallrik.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.2/5 (23 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Smaker, Godis, Italienska, Förrätt, Sallad, Vegetarisk, Toppings, Grönsaker
Tag: Italienska köket, aptitretare, vegetariskt recept

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Bruschetta al Pomodoro på svenska.

Lägg till kommentar