Bruschetta al Pomodoro på svenska

Bruschetta al Pomodoro är en utmärkt, lätt förrätt.
Ingredienser du behöver
basilika
6 skivor rostbröd
4 st tomat
olivolja
2 klyftor vitlök
Steg-för-steg instruktioner
Vi skär tomaterna i små bitar och lägger dem i en skål.
Vi pressar vitlöken och tillsätter den till tomaterna tillsammans med fint hackad basilika. Vi häller på olivolja och blandar.
Vi serverar på rostat bröd som vi rostar antingen i en stekpanna eller i en brödrost.
Ytterligare information om receptet Bruschetta al Pomodoro på svenska
Bruschetta al Pomodoro är en populär italiensk förrätt som passar utmärkt till sommaraktiviteter. Denna enkla rätt består av rostat bröd som är gnidit med vitlök och täckt med en blandning av hackade tomater, basilika och olivolja. I den tjeckiska versionen kan vi också lägga till ost, som mozzarella eller feta, för att förstärka smaken. Bruschetta al Pomodoro är en snabb, smakrik och uppfriskande maträtt, idealisk för samvaro med vänner eller familj. Den perfekta kombinationen av smaker kommer att förbluffa dig och föra en bit av Italien till din tallrik.