Stormat leverpastej

Vi kokar hårdkokta ägg och när de har svalnat, skalar vi dem och hackar dem fint. Den skalade löken hackar vi fint.
Ingredienser du behöver
1 burk sardiner i olja
2 st ägg
1/2 paket smör
1 - 2 msk senap
1 st lök
3 st skivad ost
efter smak mald söt paprika
mald svartpeppar
salt
Steg-för-steg instruktioner
Vi lägger sardiner, smält ost och mjukt smör i en skål och rör ihop dem till en jämn konsistens.
Vi blandar allt tillsammans, tillsätter senap och kryddar efter smak.
Ytterligare information om receptet Stormat leverpastej
Fiskröra är en populär rätt i det tjeckiska köket som glädjer älskare av fiskespecialiteter. Huvudingredienserna är vanligtvis fint mald fiskfilé (till exempel från sardiner), smör eller keso och olika kryddor för smaksättning. Röra är utmärkt som förrätt eller snack på bröd, bakverk eller kex. Dess fräscha smak och enkla förberedelse gör den idealisk för familjefester, picknickar eller snabba mellanmål. Förutom de traditionella varianterna kan den berikas med lök, vitlök eller örter för en intensivare upplevelse.