Keso dumplings fyllda med frukt

Smält smöret och vispa det med socker. Blanda med keso, mjöl och ägg. Det bearbetade degen kavlar vi ut, skär i storlek av de önskade knölarna och fyller med frukt.
Ingredienser du behöver
250 g mjuk keso
50 g smör
200 g vetemjöl typ 2
1 st ägg
frukt
50 g socker
Steg-för-steg instruktioner
Vi lägger knedlíky i kokande vatten och kokar i cirka 5 minuter.
Sedan serverar vi dem strödda med blandat socker och kanel och hällda med smält smör.
Recept på utmärkta knedlíky klara på 15 minuter.
Vi vispar socker med smör, tillsätter keso, ägg och mjöl. Vi knådar degen, kavlar ut den, skär och fyller med frukt.
Fruktfyllda kesoknedlíky kokas i kokande vatten i ungefär 5 minuter.
Fruktfyllda kesoknedlíky serveras med socker, kanel och hälld med smör.
Ytterligare information om receptet Keso dumplings fyllda med frukt
Keso dumplings fyllda med frukt är en populär tjeckisk rätt som gläder inte bara sötsugna språk. Dessa dumplings tillverkas av fin keso, mjöl och ägg, som förenas till en jämn deg. Att fylla dem med frukt, typiskt aprikoser, blåbär eller plommon, ger rätten en söt smak och saftighet. Efter kokning serveras dumplings vanligtvis med smör, socker och sylt eller gräddfil. De är perfekta både som en söt efterrätt och som en välsmakande lunch eller middag.