Kinesiska rullar

Kinesiska rullar
Förberedelsetid: 20 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

Skär de rensade, torra kycklingbrösten i små bitar och stek dem i pannan. Tillsätt grönsaksblandningen och stek den också. Om det blir för vattnigt på grund av den tinade grönsaken, häll ut vattnet från pannan eller tjockna med majsstärkelse. Salta och peppra, tillsätt soja, kanel och ingefära. Fyllningen får inte rinna ut, annars går det inte att fylla.

Ingredienser du behöver

500 g kycklingbröst
1 nypa malen vitpeppar
1 - 2 matskedar majsstärkelse
rispapper
500 g fryst grönsaker
efter smak 2 - 3 matskedar sojasås
1 nypa malen ingefära
1 nypa malen kanel
salt
efter behov friteringsolja

Steg-för-steg instruktioner

Vidare förbereder vi rispapper i en skål med vatten, som bör finnas i de flesta butiker. När papperet mjuknar fyller vi det med blandningen, rullar ihop det till rullar och drar ihop ändarna så att blandningen inte rinner ut. Om det är svårt kan du prova att använda två papper istället.

Så här friterar vi rullarna tills de är gyllenbruna. Vi kan servera dem direkt, med tillbehör eller utan.

Ytterligare information om receptet Kinesiska rullar

Kinesiska vårrullar, även kända som vårrullar, är en populär rätt i östasiatisk matlagning. Dessa knapriga rullar tillagas vanligtvis av tunn deg och

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.7/5 (23 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Smaker, Kött av fjäderfä, Förrätt, Grönsaker
Tag: Kinesiska köket, aptitretare

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Kinesiska rullar.

Lägg till kommentar