Potatisröra med majonnäs

Smörgåsröra.
Ingredienser du behöver
5 st inlagda gurkor
250 ml majonnäs
5 st potatisar, kokta med skal
1 st lök
2 st hårdkokta ägg
1 msk senap
efter smak malen svartpeppar
salt
Steg-för-steg instruktioner
Tvättade potatisar kokas i skalen och när de har svalnat rivs de grovt. Detsamma görs med inlagda gurkor. Den skalade löken hackas fint och vi förbereder även ägg som har kokats hårt och rivits grovt i en skål vid sidan av.
Allt läggs i en större skål där vi salta potatisarna, pepprar dem, tillsätter gurkor, majonnäs och senap. Därefter lägger vi i äggen som förbereddes i skålen och rör om ordentligt i röran. Och som sådana röror gärna vill göra, lägger vi dem i kylskåpet och låter dem stå och kallna.
Röran breder vi på smörgåsar.
Ytterligare information om receptet Potatisröra med majonnäs
Kartoffelröra med majonnäs är en läcker rätt som hela familjen kommer att uppskatta. Huvudingredienserna är kokta potatisar som mosas fint och blandas med majonnäs, lök och kryddor efter smak. Denna röra är utmärkt på färskt bröd, bakverk eller som en del av smörgåsar. Dess krämiga konsistens och milda smak gör den idealisk för tillfällen som olika fester eller sammankomster med vänner. Dessutom är den snabb och enkel att förbereda, vilket gör den till ett praktiskt val för varje hushåll.