Kycklingrisotto med grönsaker och svamp

Kycklingrisotto med grönsaker och svamp
Förberedelsetid: 45 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

Fräsa löken tills den blir mjuk, tillsätt köttet, efter en stund även grönsakerna och champinjonerna. Blanda allt med den kokta riset.

Ingredienser du behöver

Kycklingbröst eller annat kycklingkött
fryst grönsaksblandning
champinjoner
kryddor (som vi gillar)
salt

Steg-för-steg instruktioner

Vi steker löken tills den blir mjuk, sedan tillsätter vi köttet, efter en stund också grönsakerna och champinjonerna.

Vi blandar med kokt ris.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.8/5 (34 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Kött av fjäderfä
Tag: Grönsaker, svampar, fjäderfäkött, steike, málesteapmi, beaivemális, álki, johtil, dábálaš beaivi, mállásat, hálbi, čeahkka, álki, álggaheddjiide, mánáide, dearvvaš

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Kycklingrisotto med grönsaker och svamp.

Lägg till kommentar