Rysk borsjtj

Samozřejmě, rád vám pomohu s překladem. Prosím, zadejte text, který chcete přeložit do švédštiny.
Ingredienser du behöver
25 dkg nötkött
5 st kryddpeppar
25 dkg fläskkött
15 dkg kycklingkött
2 st lagerblad
1 st rödbeta
2 st lök
2 st morot
10 st hela peppar
5 st nejlika
2 st soppa ben
1 burk tomatpuré
2 st kryddkorv
Som dekoration gräddfil
persilja
dill
Steg-för-steg instruktioner
I en gryta lägger vi sopporna, och allt berett kött. Vi tillsätter kryddpeppar, hela pepparkorn, lagerblad och nejlikor. Allt detta fyller vi med vatten. Vi kokar tills köttet blir mört.
Under tiden tvättar vi rödbetorna och låter dem koka. Återigen tills de blir möra.
I grytan smälter vi smör, där vi steker hackad lök i tärningar. Tillsätter riven morot och efter en stunds stekning häller vi i den redan beredda buljongen av köttet och benen. Därefter tillsätter vi potatis i tärningar och kål i strimlor. Efter cirka 15 minuters kokning tillsätter vi skalade, rivna rödbetor, tomatpuré, pressad vitlök och skivad korv samt allt kokt kött. Vi slänger bort benen.
Vi salta och sötar efter smak.
Låt koka i ytterligare cirka 3 minuter.
Klassisk borsjtj serveras med gräddfil och finhackad persilja och dill.
Ytterligare information om receptet Rysk borsjtj
Rysk borsjtj är en traditionell soppa som kännetecknas av en rik smak och en livlig röd färg som ges av rödbetor. Denna rätt har sina rötter i det ukrainska köket, men har också blivit populär inom det ryska, polska och vitryska gastronomin. Borsjtj tillagas vanligtvis med kött, kål, potatis och morötter, och serveras ofta med gräddfil och dill. Varje familj har sitt eget recept, vilket gör borsjtj till en mycket speciell och variabel rätt.