Sniglar av smördeg

Samozřejmě, rád přeložím text do švédštiny. Prosím, poskytněte mi text, který chcete přeložit.
Ingredienser du behöver
1 paket smördeg
100 g skivad ost (emmental, edamer, gouda eller riven ost t.ex. parmesan)
100 g kvalitetskinka
tomatpuré eller ketchup
torkad oregano eller pizzakrydda
1 ägg för pensling
Steg-för-steg instruktioner
Väntar du på besök? Har du lust på något gott och snabbt?
Då är mini-sniglar av smördeg definitivt rätt val.
Arbetsgång:
Förbered ingredienserna, plåten och förvärm ugnen till 180 º C.
Kavla ut smördegen på en plåt med bakpapper.
Bred på tomatpuré eller ketchup. Lämna en kant på cirka 1 cm.
Strö över färsk oregano eller pizzakryddor.
Det beror på dina smaklökar. Vissa föredrar bara örter, andra gillar något kryddigare.
Nu lägger vi skivor av kvalitets-skinka över hela degen. På skinkan lägger vi lätt ost.
Om du använder parmesan strör du det över degen.
Det beror på dig vilken delikatess du vill ha och vilka ingredienser du använder.
Sötsugna tunga kommer definitivt att uppskatta det.
Vi greppar kanten av smördegen och rullar ihop den till en rulle. Vi lägger den i frysen några minuter. Det blir lättare att skära.
Sedan skär vi rullen i cirka 1 cm tjocka skivor, det vill säga sniglar.
Mini-sniglarna placeras tillbaka på bakpapperet och penslas med vispat ägg.
Vi gräddar dem i den förvärmda ugnen på 180 º C i cirka 20 minuter.
De gräddade sniglarna serveras varma eller kalla. Båda varianterna är utmärkta.
Och nu är det bara att säga: "Smaklig måltid"!
Ytterligare information om receptet Sniglar av smördeg
Blåbär från smördeg är en populär delikatess som är lätt att göra och erbjuder många fyllningsalternativ. Det är ett ark av smördeg som kan bredas ut med olika ingredienser, som skinka, ost, spenat eller pesto. Degen rullas sedan till en rulle och skärs i tunna skivor som får den typiska snigelformen. Dessa skivor grillas tills de är gyllene och krispiga. Sniglar är perfekta som ett snabbt snacks, tilltugg på fester eller en lätt lunch. Deras tillagning är snabb och rolig, och resultatet är en väldoftande och läcker maträtt.