Hemma chips

Vi skal skala och tvätta potatisarna. Vi tar en skalare och skär dem i tunna skivor.
Ingredienser du behöver
efter smak mald paprika
salt
efter behov potatis
olja för stekning
Steg-för-steg instruktioner
I en skål värmer vi upp oljan så att chipsen kan simma i den. Vi friterar dem gyllene och när vi tar upp dem lägger vi dem på en servett för att rinna av.
Efter att de har runnit av lägger vi chipsen i en skål, saltar dem och blandar. Det går även att göra dem paprikasmakande med hjälp av paprika krydda.
Ytterligare information om receptet Hemma chips
Hemlagade chips är en fantastisk delikatess som du enkelt kan göra hemma i bekvämligheten av ditt eget hem. Det räcker med att skala och skiva potatisarna i tunna skivor, som du sedan steker i olja eller bakar i ugnen för en hälsosammare variant. De kännetecknas av sin krispighet och du kan smaksätta dem efter din egen smak – med salt, örter eller kryddor. De är perfekta som ett snacks eller som tillbehör till olika rätter. Hemlagade chips kommer att imponera på vänner och familj och bli ett omtyckt snacks som du kommer att älska!