Inbakade bröd

Inbakade bröd
Förberedelsetid: 20 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

Inslagen bröd på ett annat sätt.

Ingredienser du behöver

2 - 3 skivor bröd
4 st ägg
10 dkg skinka
10 dkg Edamer
4 matskedar ströbröd
olja för stekning
salt

Steg-för-steg instruktioner

I en skål vispar vi äggen med ströbrödet. Vi hackar skinkan och osten fint och blandar dem med äggen och ströbrödet. Salta efter smak.

I en panna med het olja lägger vi brödet, på vilket vi breder ut en del av äggblandningen. När vi har stekt brödet på ena sidan vänder vi och steker på den andra sidan.

Efter stekningen lägger vi dem på papperservetter för att bli av med överflödig olja och vi kan servera direkt, eventuellt med ketchup eller grönsaker som tillbehör.

Ytterligare information om receptet Inbakade bröd

Panerade bröd, även kända som brödskivor, är en populär maträtt i många tjeckiska hem. Tillagningen går ut på att brödskivorna paneras i en panering, vanligtvis bestående av mjöl, ägg och ströbröd. Dessa bitar steks sedan i pannan tills de får en gyllene färg och krispig textur. Panerade bröd kan serveras som huvudrätt, ofta med potatissallad eller som en separat godbit vid fester och picknickar. De är läckra, krispiga och utsökta för varje älskare av klassisk tjeckisk matlagning.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.4/5 (23 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Tjeckiska, Förrätt
Tag: tjeckiska köket, aptitretare

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Inbakade bröd.

Lägg till kommentar