Inbakade bröd

Inslagen bröd på ett annat sätt.
Ingredienser du behöver
2 - 3 skivor bröd
4 st ägg
10 dkg skinka
10 dkg Edamer
4 matskedar ströbröd
olja för stekning
salt
Steg-för-steg instruktioner
I en skål vispar vi äggen med ströbrödet. Vi hackar skinkan och osten fint och blandar dem med äggen och ströbrödet. Salta efter smak.
I en panna med het olja lägger vi brödet, på vilket vi breder ut en del av äggblandningen. När vi har stekt brödet på ena sidan vänder vi och steker på den andra sidan.
Efter stekningen lägger vi dem på papperservetter för att bli av med överflödig olja och vi kan servera direkt, eventuellt med ketchup eller grönsaker som tillbehör.
Ytterligare information om receptet Inbakade bröd
Panerade bröd, även kända som brödskivor, är en populär maträtt i många tjeckiska hem. Tillagningen går ut på att brödskivorna paneras i en panering, vanligtvis bestående av mjöl, ägg och ströbröd. Dessa bitar steks sedan i pannan tills de får en gyllene färg och krispig textur. Panerade bröd kan serveras som huvudrätt, ofta med potatissallad eller som en separat godbit vid fester och picknickar. De är läckra, krispiga och utsökta för varje älskare av klassisk tjeckisk matlagning.