Efterrätt med kokoskram.

Efterrätt med kokoskram.
Förberedelsetid: 10 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 2

Vänd burken och häll ut kokosmjölken. I burken blir det kokosgrädde kvar, som du lägger i mixern och mixar tills det blir slätt. Om grädden…

Ingredienser du behöver

1 st manga - skuren
400 g kokoskyld mjölk
2 matskedar hackade mandlar
1/2 kopp hallon
1 gelé godis

Steg-för-steg instruktioner

Vänd burken upp och ner och häll ut kokosmjölken. I burken finns kokosgrädden kvar, som du häller över i en mixer och mixar till en jämn konsistens. Om grädden är för tjock, tillsätt lite kokosmjölk.

Skär mangon och fördela en tredjedel i två glas. Tillsätt kokosgrädden ovanpå mangon. Lägg sedan till hallonen, ytterligare en tredjedel av mangon och några gelégodisar. På detta lager häller du resten av kokosgrädden. Dekorera med mandelskivor, resten av mangon och några godisar. Du kan servera!

Ytterligare information om receptet Efterrätt med kokoskram.

Dessert med kokoskräm är en läcker delikatess som kommer att glädja alla älskare av tropiska smaker. Den krämiga texturen av kokos i kombination med den milda sötheten skapar en harmonisk upplevelse för smaklökarna. Denna dessert serveras ofta i eleganta glas som pryds med exotisk frukt eller chokladbitar. Den är idealisk som en söt avslutning efter varje måltid eller vid festliga tillfällen. Förberedelsen är enkel och snabb, vilket gör den populär bland både professionella kockar och hemmabagare.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.6/5 (23 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Bakverk
Tag: mellanmål, álki, johtil, friddjabeaivi / sotnabeaivi, dábálaš beaivi, čeahkka, álki, álggaheddjiide, dessertat, njálggis, geassereseptat, eksohtalaš šattut, mánáidfeasta, dessertat, dessertat, koppa, bierggut

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Efterrätt med kokoskram..

Lägg till kommentar