Fylld kyckling

Fylld kyckling
Förberedelsetid: 20 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

I en skål blandar vi den avsvalnade riset med den hackade äpplet och baconet. Vi tillsätter vitlök, purjolök, persilja, alla kryddor och saltar.

Ingredienser du behöver

1 kyckling
kryddor till kycklingen (efter smak)
Fyllning
1 påse kokt ris
1 äpple
100 g bacon
purjolök
persilja
2 vitlöksklyftor
curry
peppar
rosmarin
salt
2 rå kycklinglever
1 ägg

Steg-för-steg instruktioner

I en skål blandar vi kokt ris, hackat äpple och bacon, allt skuret i tärningar.

Vi tillsätter vitlök, purjolök, persilja, alla kryddor och saltar.

Till sist tillsätter vi fint hackade kycklinglever och hela ägg.

Vi kryddar kycklingen och fyller den med fyllningen. Vi förbinder öppningen med en nål.

Vi förbereder för att grilla.

Ytterligare information om receptet Fylld kyckling

Fylld kyckling är en klassisk rätt som är populär i många hushåll. Denna läckra rätt tillagas av en hel kyckling som är fylld med en blandning som ofta innehåller bröd, örter, lök och andra ingredienser. Detta gör att köttet förblir saftigt och smakrikt. Fylld kyckling grillas vanligtvis i ugnen, vilket ger den en vacker gyllene skorpa. Den serveras med olika tillbehör, såsom potatis eller grönsallad, vilket gör den till ett idealiskt val för familjefester och festliga luncher.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.7/5 (33 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Kött av fjäderfä
Tag: Grönsaker, Kyckling, fjäderfäkött, álki, friddjabeaivi / sotnabeaivi, dábálaš beaivi, mállásat, čeahkka, álki, čoarbbealli

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Fylld kyckling.

Lägg till kommentar