Fyllning till pajer och kakor - sparsam vallmo

Fyllning till pajer och kakor - sparsam vallmo
Förberedelsetid: 25 minuter
Tillagningstid: 15 minuter
Portioner: 1

Om du gillar vallmo, förbereder du troligtvis ofta olika bakverk, snurror eller bullar. Nyckeln är en kvalitetsfyllning av vallmo och vi har ett enkelt och ekonomiskt recept för dig...

Ingredienser du behöver

150 g vallmo
450 ml mjölk
90 g strösocker
90 g semolina
50 g margarin
1 ägg
1 vaniljsocker
1 nypa malen nejlika
kanel
lite rivet citronskal
1 matsked syrlig sylt (inte nödvändigt)

Steg-för-steg instruktioner

Mandel och mannagryn hälls med varm mjölk och bringas till kokande under ständig omrörning.

Därefter tas den bort från spisen och alla andra ingredienser blandas i.

Låt det svalna.

Används i bakverk eller på tårtor.

Ytterligare information om receptet Fyllning till pajer och kakor - sparsam vallmo

Ekonomisk vallmo fyllning för pajer och bullar är ett utmärkt val för älskare av sött bakverk. Denna fyllning kännetecknas av en mild smak av vallmo, som kombineras perfekt med degen och ger pajer och bullar en oemotståndlig arom. Förberedelsen är enkel och snabb, vilket gör den idealisk för alla som vill spara tid och pengar i köket. Använd denna fyllning för att berika dina favorit recept och glädja familjen med läckra hembakade varor.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.9/5 (47 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Bakverk
Tag: pålägg, málesteapmi, čeahkka, álki, slovákia, dessertat, njálggis, kremat, deavdimat

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Fyllning till pajer och kakor - sparsam vallmo.

Lägg till kommentar