Inlagd hermelin I

Inlagd hermelin I
Förberedelsetid: 30 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

Traditionell maträtt som alltid väcker intresse på alla fester och födelsedagsfiranden. Du kommer att uppskatta den under hela året, till exempel som ett tilltugg till öl eller vin. Samtidigt…

Ingredienser du behöver

4 hermeliner
1 större lök
färsk chili (eller chili efter smak)
provensalsk krydda
grillkrydda
2 lagerblad
10 hela svartpeppar
5 hela kryddpeppar
paprikapulver
vitlök
olja

Steg-för-steg instruktioner

Skala löken och vitlöken. Skär löken i ringar och krossa vitlöken tunt med en bred kniv.

Skär camemberten på längden. Häll provensalska kryddor på den ena halvan.

Salta den andra delen med grillkrydda och smeta på den krossade vitlöken, lägg på skivad lök och täck med den andra delen av osten.

Strö över den fyllda osten med paprikapulver och lägg den i en burk.

Blanda i peppar, kryddpeppar, lagerblad, en chili, resten av löken och häll över olja.

Stäng burken ordentligt och låt den stå i kylskåp i några dagar.

Ytterligare information om receptet Inlagd hermelin I

Inlagd herrgårdsost är en populär tjeckisk delikatess som vi ofta njuter av som en aptitretare eller förrätt. Herrgårdsost, en delikat mjukost, inläggs i olja med olika kryddor som vitlök, paprika eller örter. Denna tillagningsmetod ger osten en mild smak och ger den en unik smak. Inlagd herrgårdsost serveras traditionellt med färskt bröd och är populär inte bara vid olika fester utan även när man umgås med vänner.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.8/5 (87 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Smaker
Tag: mellanmål, álki, dábálaš beaivi, mállásat, čeahkka, álki, dálvereseptat, feasttat ja ávvudeamit, oasttit, čáhppes oasttit, lasta, galbma borramušat, šaddanbeaivi, heajat

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Inlagd hermelin I.

Lägg till kommentar