Kålrullader

Kålrullader
Förberedelsetid: 20 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

Vi kokar huvudet i saltat vatten, därefter försiktigt skalar vi av de enskilda bladen. Stjälkarna kan vi antingen klippa av eller försiktigt knacka på med en klubba. På bladen lägger vi en skiva ost, skinka och så vidare.

Ingredienser du behöver

kålhuvud
skivor av skinka
skivor av mer smakrik bacon
skivor av rökt ost
ägg
mjöl
ströbröd

Steg-för-steg instruktioner

Vi kokar kålen i saltat vatten, därefter skalar vi av de enskilda bladen och stjälkarna klipper vi av eller bankar lätt med en kvarn.

På bladen lägger vi en skiva ost, skinka, bacon och åter en skiva ost.

Vi rullar ihop, panerar i tre sorters deg och friterar till gyllene färg.

Ytterligare information om receptet Kålrullader

Kålrullarna är en utmärkt traditionell maträtt som glädjer både vegetarianer och dem som söker smakupplevelser. Dessa krispiga rullar är fyllda med en fyllning av olika ingredienser, som ris, svamp och kryddor, som är insvept i tunna kålblad. Efter att ha friterats får de en gyllene färg och en läcker smak. De serveras ofta med en dipp eller sås som framhäver deras utmärkta smak. De är den perfekta snacken för olika sociala evenemang eller familjefester.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 5.0/5 (52 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Huvudrätt
Tag: málesteapmi, beaivemális, álki, johtil, dábálaš beaivi, mállásat, suola, čeahkka, álki, álggaheddjiide, steike, kálla, eará, šaddoborramušat

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Kålrullader.

Lägg till kommentar