Köttfärs till spagetti

Köttfärs till spagetti
Förberedelsetid: 20 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

Vi fräser löken i ister, tillsätter köttet, saltar och peppar och steker kort. Sedan häller vi i lite hett vatten och låter puttra i 20 minuter. Därefter kompletterar vi...

Ingredienser du behöver

Köttfärs (fläskkött blandat med nötkött)
smetana för stekning
finhackad lök
salt
peppar
hemgjord ketchup

Steg-för-steg instruktioner

I svinnyfettet fräser vi löken, därefter tillsätter vi köttet, saltar, peppar och fräser kort.

Vi häller på lite varmt vatten och låter puttra i 20 minuter.

Sedan tillsätter vi ketchup i den tjocknade blandningen, som vi fyller i mindre burkar, stänger med lock och röd gummiband och steriliserar i 60 minuter vid 100 °C.

Dagen efter steriliserar vi igen.

Ytterligare information om receptet Köttfärs till spagetti

Malet köttfärs till spaghetti är en populär rätt som gläder hela familjen. Denna enkla och snabba variant innehåller malet nöt- eller fläskkött som förstörs med lök och vitlök, därefter tillsätts tomatsås och örter. Rätten serveras på al dente kokt spaghetti, vilket skapar en perfekt kombination av smaker. Du kan komplettera den med riven ost eller färsk basilika för att framhäva smaken. Malet köttfärs till spaghetti är ett utmärkt val för en snabb middag som garanterat mättar.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.8/5 (42 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Matlagning
Tag: Konserver, beaivemális, álki, dábálaš beaivi, mállásat, suola, álki, álggaheddjiide, glutenkeahtes, njuoskkadeapmi, seailluha, eurohpálaš, ráhkaduvvon biergobuktagat

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Köttfärs till spagetti.

Lägg till kommentar