Lökmjölk

Lökmjölk
Förberedelsetid: 20 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 1

Baka ett gott och kvalitativt bröd hemma. Detta är berikat med stekt lök, som ger en unik smak. Förberedelsen är verkligen enkel och…

Ingredienser du behöver

250 ml ljummet vatten
1/2 tesked ättika
1/4 tesked salt
1/2 tesked socker
1 lök
500 gram vetemjöl
1 paket torrjäst

Steg-för-steg instruktioner

Vi skalar löken, hackar den i små bitar och fräser den i pannan tills den blir gyllenbrun.

I en skål häller vi det siktade mjölet, tillsätter salt, socker, torrjäst, den stekta löken, vinäger och ljummet vatten.

Vi förbereder maten enligt huvudprogrammet.

Ytterligare information om receptet Lökmjölk

Lövbread är en läcker italiensk specialitet som kännetecknas av sin distinkta smak och aromatiska doft. Det här brödet är gjort av högkvalitativt mjöl, vatten, jäst och naturligtvis karamelliserad lök, som ger det en unik söt smak. Det passar perfekt som tillbehör till soppor, sallader eller grillrätter. Lövbread kan också serveras med olika pålägg eller ostar. Dess krispiga skorpa och mjuka inre kommer du att älska vid varje tugga.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.8/5 (38 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Bakverk
Tag: mellanmål, álki, dábálaš beaivi, mállásat, hálbi, čeahkka, álki, álggaheddjiide, čoarbbealli, mávssolaš gáhkku, iđitbiebmu, ruovttubáhppa, láibi báhppabáikkis

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Lökmjölk.

Lägg till kommentar