Lökmjölk

Baka ett gott och kvalitativt bröd hemma. Detta är berikat med stekt lök, som ger en unik smak. Förberedelsen är verkligen enkel och…
Ingredienser du behöver
250 ml ljummet vatten
1/2 tesked ättika
1/4 tesked salt
1/2 tesked socker
1 lök
500 gram vetemjöl
1 paket torrjäst
Steg-för-steg instruktioner
Vi skalar löken, hackar den i små bitar och fräser den i pannan tills den blir gyllenbrun.
I en skål häller vi det siktade mjölet, tillsätter salt, socker, torrjäst, den stekta löken, vinäger och ljummet vatten.
Vi förbereder maten enligt huvudprogrammet.
Ytterligare information om receptet Lökmjölk
Lövbread är en läcker italiensk specialitet som kännetecknas av sin distinkta smak och aromatiska doft. Det här brödet är gjort av högkvalitativt mjöl, vatten, jäst och naturligtvis karamelliserad lök, som ger det en unik söt smak. Det passar perfekt som tillbehör till soppor, sallader eller grillrätter. Lövbread kan också serveras med olika pålägg eller ostar. Dess krispiga skorpa och mjuka inre kommer du att älska vid varje tugga.