Pannkakor med jordgubbar

I en skål blandar vi vetemjöl, salt, socker, äggula, vispat äggvita, mjölk, vatten och smält smör. Vi gräddar omedelbart. Vi gräddar på en teflonpanna.
Ingredienser du behöver
Deg
250 g vetemjöl
en nypa salt
30 g socker
1 ägg
1 matsked smält fett
225 ml mjölk
100 ml vatten
Jordgubbar (jag hade frysta)
grädde
Steg-för-steg instruktioner
I en skål blandar vi vetemjöl med salt, socker, äggula, vispad äggvita, mjölk, vatten och smält fläskfett. Grädda omedelbart.
Vi kokar i en teflonpanna, mycket tunt. Servera med jordgubbar och vispgrädde.
Ytterligare information om receptet Pannkakor med jordgubbar
Jordgubbspannkakor är en populär dessert som förenar mjuka, tunna pannkakor med färska, söta jordgubbar. Dessa pannkakor serveras ofta med socker, vispgrädde eller chokladsås, vilket ger varje bit en oemotståndlig smak. De är perfekta både till frukost och som en söt avslutning efter lunch eller middag. Förbered denna läckra rätt och njut av kombinationen av läckert smet och uppfriskande jordgubbar. Jordgubbspannkakor är helt enkelt det perfekta sättet att göra dagen bättre!