Pasta med krabbstänger

Pasta kokas mjukt i saltat vatten. I pannan fräser vi lätt finhackad lök till gyllene färg och tillsätter därefter krabba...
Ingredienser du behöver
1 pasta snurror
2 stora lökar
2 paket crabsticks
1 matlagningsgrädde
grillkrydda
vegeta
peppar
lite smör till stekning
Steg-för-steg instruktioner
Pasta kokar vi tills den är mjuk i saltat vatten.
I en panna steker vi först den hackade löken gyllenbrun, sedan tillsätter vi krabbpinne, steker dem en stund och häller till sist över grädde för matlagning.
I blandningen lägger vi grillkrydda, vegeta och soja och låter allt koka i cirka 5 minuter.
Vi blandar blandningen med pastan och serverar den varm.
Ytterligare information om receptet Pasta med krabbstänger
Pasta med krabbpinne är en populär rätt som kombinerar pastans mjukhet med smaken av skaldjur. Detta enkla recept är perfekt för en snabb lunch eller middag. Pastan kokas al dente och blandas sedan med skurna krabbpinne som ger rätten både smak och en trevlig textur. Tillägget av grönsaker, som ärtor eller paprika, berikar rätten med färg och näringsämnen. Denna rätt är utmärkt för skaldjursälskare såväl som för dem som söker en snabb och god maträtt.