Persiko - keso-kaka - plåt

Vi blandar ägg, olja, yoghurt och socker, sedan tillsätter vi mjöl och bakpulver. När degen är tjockare häller vi i saften från kompott. Degen breder vi sedan ut på…
Ingredienser du behöver
15 dkg vetemjöl
15 dkg полуhrubý mjöl
15 dkg socker
2 vita yoghurts (150g)
3 hela ägg
100 ml olja
vaniljsocker
1/2 bakpulver
burk persikor
2 mjuka kesoer
påse vaniljpudding
1 ägg
florsocker (efter smak)
Steg-för-steg instruktioner
Vi kommer att blanda ägg, olja, yoghurts och socker, och sedan blanda i mjöl och bakpulver.
Om degen är tjockare tillsätter vi saft från kompotten.
Vi breder ut degen på en plåt som vi har smort och brödat, och lägger fjärdedelar av persikorna ovanpå.
I en skål blandar vi keso med socker, pudding och ägg efter egen smak, hur mycket vi gillar sött. Sedan fyller vi cheesekronan i en påse och spritsar den runt persikorna.
Vi gräddar i varmluftsugn på 175 °C i ungefär 20 minuter.
Ytterligare information om receptet Persiko - keso-kaka - plåt
Persiko- och kesokaka är en läcker efterrätt som glädjer alla som älskar sött bakverk. De huvudsakliga ingredienserna är saftiga persikor och krämig keso, som tillsammans skapar en perfekt harmoni av smaker. Kakan är enkel att förbereda och att baka den fyller hemmet med en behaglig doft. Servera den varm eller kall, med ett strössel av socker eller grädde. Denna kaka är ett utmärkt val för familjefester eller som efterrätt till eftermiddagskaffet. Förbered den på en plåt och njut av en fantastisk dessert med vänner och familj!