Persiko - keso-kaka - plåt

Persiko - keso-kaka - plåt
Förberedelsetid: 30 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

Vi blandar ägg, olja, yoghurt och socker, sedan tillsätter vi mjöl och bakpulver. När degen är tjockare häller vi i saften från kompott. Degen breder vi sedan ut på…

Ingredienser du behöver

15 dkg vetemjöl
15 dkg полуhrubý mjöl
15 dkg socker
2 vita yoghurts (150g)
3 hela ägg
100 ml olja
vaniljsocker
1/2 bakpulver

burk persikor

2 mjuka kesoer
påse vaniljpudding
1 ägg
florsocker (efter smak)

Steg-för-steg instruktioner

Vi kommer att blanda ägg, olja, yoghurts och socker, och sedan blanda i mjöl och bakpulver.

Om degen är tjockare tillsätter vi saft från kompotten.

Vi breder ut degen på en plåt som vi har smort och brödat, och lägger fjärdedelar av persikorna ovanpå.

I en skål blandar vi keso med socker, pudding och ägg efter egen smak, hur mycket vi gillar sött. Sedan fyller vi cheesekronan i en påse och spritsar den runt persikorna.

Vi gräddar i varmluftsugn på 175 °C i ungefär 20 minuter.

Ytterligare information om receptet Persiko - keso-kaka - plåt

Persiko- och kesokaka är en läcker efterrätt som glädjer alla som älskar sött bakverk. De huvudsakliga ingredienserna är saftiga persikor och krämig keso, som tillsammans skapar en perfekt harmoni av smaker. Kakan är enkel att förbereda och att baka den fyller hemmet med en behaglig doft. Servera den varm eller kall, med ett strössel av socker eller grädde. Denna kaka är ett utmärkt val för familjefester eller som efterrätt till eftermiddagskaffet. Förbered den på en plåt och njut av en fantastisk dessert med vänner och familj!

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.3/5 (27 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Bakverk
Tag: frukt, álki, friddjabeaivi / sotnabeaivi, dábálaš beaivi, čeahkka, álki, álggaheddjiide, čoarbbealli, dessertat, njálggis, šaddobihtát, bubble

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Persiko - keso-kaka - plåt.

Lägg till kommentar