Raffaelo-kulor

Dessa bollar gjorda av våfflor och smör, täckta med kokos, påminner mycket om den populära Raffaelo. Inuti gömmer sig en skållad mandel som...
Ingredienser du behöver
4 vita Delissy (vitorlare i vit choklad)
100 g smör
1 msk kaffegrädde (eller mjölkpulver)
skalade mandlar
riven kokos till panering
Steg-för-steg instruktioner
Delissy rivs och blandas med mjukt smör.
Vi tillsätter grädde för kaffe. Om vi inte har det kan vi använda riven kokos eller torkad mjölk. Det rekommenderas att låta degen stå i kylskåpet en stund för att bli mindre klibbig.
Från degen formar vi små bollar och lägger en skalad mandel i varje.
Vi rullar sedan bollarna i riven kokos och kan placera dem i pappersformar.
Ytterligare information om receptet Raffaelo-kulor
Raffaello-kulor är en populär söt dessert som har vunnit hjärtan hos många godisälskare. Dessa läckra kulor består av fin kokosflingor, sött mandel kärna och en läcker kräm som omges av ett krispigt skal. Varje bit är som en liten juvel som tar dig till en värld av tropiska smaker. Perfekta för fester, romantiska middagar eller bara till kaffet, Raffaello-kulor är en symbol för söt njutning och elegans som du kan njuta av när som helst.