Stekt skinkrulle

Stekt skinkrulle
Förberedelsetid: 30 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 2

Först förbereder vi rörda ägg. På en bit skinka lägger vi ostskivor. På kanten lägger vi de rörda äggen, som vi lägger till oliver, halverade champinjoner och…

Ingredienser du behöver

200 g rökt kött eller mjuk korv
100 g 30% ost Eidam
5 stora kåldolmar
1 större lök
2 vitlöksklyftor (efter smak, eller efter behag)
1 msk senap
lite malen svartpeppar
1 grönsaksbuljongtärning
1 dcl vatten

Steg-för-steg instruktioner

Först förbereder vi scrambled eggs.

På en skiva skinka lägger vi ostskivor.

Vi lägger de scrambled eggs på kanten.

Tillsätter oliver, halverade champinjoner och paprika.

Vi rullar ihop det. Vi kan säkra det med en tandpetare.

Av ägg och vetemjöl gör vi en tjockare smet, saltar den och doppar rullen i smeten.

Vi steker i olja i pannan tills de får en gyllene färg.

Ytterligare information om receptet Stekt skinkrulle

Stekt skinkrulle är en populär rätt som förenar smaken av utmärkt skinka och krispig deg. Rullen tillverkas vanligtvis av en tunn skinkskiva som är panerad och sedan stekt gyllenbrun. Denna rätt är läcker och serveras ofta med olika tillbehör, som potatis eller sallad. Den passar utmärkt som förrätt vid fester eller som en enkel middag. Dess krispiga yta och saftiga inre fyllning kommer att vinna många gourmétters hjärtan.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.8/5 (33 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Huvudrätt
Tag: Grönsaker, beaivemális, álki, dábálaš beaivi, mállásat, suola, álki, glutenkeahtes, steike, beavdegirji, kálla

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Stekt skinkrulle.

Lägg till kommentar