Tatarsk biff

Tatarsk biff
Förberedelsetid: 30 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 1

Tatarbiff tillagas av fint riven oxfilé som kryddas med äggula, lök, senap, ketchup och paprikapulver.

Ingredienser du behöver

200 g nötköttsfilé
1/2 medelstor röd lök
1/2 tesked salt
1/4 tesked peppar
1 tesked paprikapulver
1 liten tesked dijonsenap
1 matsked stark ketchup
1 äggula

Steg-för-steg instruktioner

Biff stroganoff hackar vi.

Tillsätt äggula, fint hackad lök, salt, peppar, mald paprika, senap och ketchup till blandningen. Blanda allt väl.

Låt det vila täckt i kylskåpet i minst en timme.

Bred vitlökssmeten på kalla smörgåsar (aldrig på varma).

Ytterligare information om receptet Tatarsk biff

Tartarbiff är en läcker och populär rätt gjord på högkvalitativt rått nötkött, vanligtvis från lår. Det bör vara färskt malet och serveras med olika tillbehör, såsom lök, gurkor och vaktelägg. Denna rätt har en rik tradition, särskilt i den tjeckiska och franska maten. Innan konsumtion är det viktigt att vara uppmärksam på hygienen och använda kött från pålitliga leverantörer. Tartarbiff serveras vanligtvis med färskt bröd och senap, vilket gör det till en fantastisk gourmetupplevelse.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.4/5 (23 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Nötkött
Tag: nötkött, friddjabeaivi / sotnabeaivi, dábálaš beaivi, mállásat, gáibideaddji, gáibideaddji, feasttat ja ávvudeamit, ođđajagimánus

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Tatarsk biff.

Lägg till kommentar