Vaniljsocker

Vaniljsocker
Förberedelsetid: 10 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 1

Att baka desserter går inte att tänka sig utan vaniljsocker, som ger bakverken en karaktäristisk doft. Att göra sitt eget vaniljsocker är mycket enkelt, det räcker med…

Ingredienser du behöver

1 kopp kristollocker
3 vaniljstänger

Steg-för-steg instruktioner

Öppna vaniljstängerna.

Pressa ut fröna i kristallsockret.

Blanda allt noggrant. Lägg in sockret i en förslutningsbar behållare.

Ytterligare information om receptet Vaniljsocker

Vaniljsocker är en populär ingrediens i många bakverksrecept. Det uppstår genom att blanda fin socker med vaniljstång eller vaniljextrakt, vilket ger en karakteristisk doft och smak. Det används för att söta desserter som tårtor, puddingar eller småkakor. Det är ett utmärkt alternativ till vanligt socker, som kan berika vilken maträtt som helst. Vaniljsocker är lätt att göra hemma och dess användning tillför unikhet och smak till varje maträtt.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.1/5 (23 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Huvudrätt
Tag: álki, johtil, álki, eará, 15 minuhta siste

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Vaniljsocker.

Lägg till kommentar