Varm linssallad

Vi kokar linserna enligt anvisningarna. Under tiden lägger vi skivade körsbärstomater, citronsaft, olivolja och grov senap i en skål och blandar allt väl.
Ingredienser du behöver
250 g småkornig grön linser
cherrytomater
balkanskt ost
citronjuice
1 matsked olivolja
1 tesked grov senap
färsk koriander
salt
malen peppar
Steg-för-steg instruktioner
Vi kokar linserna enligt instruktionerna.
I en skål blandar vi de hackade körsbärstomaterna med citronsaft, olivolja och grov senap.
Vi tillsätter de kokta linserna och smakar av med salt och peppar.
Innan vi serverar salladen dekorerar vi den med fetaost och färsk koriander.
Ytterligare information om receptet Varm linssallad
Varm linssallad är en läcker och näringsrik rätt som passar utmärkt som huvudsrätt eller tillbehör. Huvudingrediensen är linser, som är rika på protein och fiber. Salladen kompletteras ofta med färska grönsaker som tomater, paprika eller lök, och smaksätts med örter, olja och vinäger. Varm linssallad är inte bara god, utan även hälsosam och mättande, perfekt för vegetarianer och entusiaster av en hälsosam livsstil. Det går snabbt och enkelt att förbereda, vilket gör den till ett populärt val för vardagsmatlagning.