Fyllda zucchinibiffar

Fyllda zucchinibiffar
Förberedelsetid: 90 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 3

Zucchini skalas och skärs i skivor som är 5 mm tjocka. Vi lägger dem i en skål, tillsätter krossad vitlök med en kvart tesked salt och blandar noggrant. Vi rengör paprikan och…

Ingredienser du behöver

28 skivor av skalad zucchini
2 vitlöksklyftor
salt

Fyllning
1 röd söt paprika
1/4 lök
1 matsked hackad persilja
80 g rökt ost 45 %
1 äggula
salt
malen svartpeppar
7 skivor skinka

Till panering
vetemjöl
1 ägg
1 äggvita
salt
ströbröd

olja till stekning

Steg-för-steg instruktioner

Skalad den skalade zucchinin i skivor som är 5 mm tjocka och lägg dem i en skål. Tillsätt vitlök krossad med 1/4 tesked salt och blanda allt. Rengör paprikan och löken, mixa dem fint och lägg dem i skålen. Tillsätt en äggula, fint riven ost, hackad persilja, salt och malen svartpeppar till blandningen. Stapla skivorna av skinka på varandra, skär dem i fjärdedelar, stapla dem igen och skär bort hörnen, som vi lägger till fyllningen och blandar väl.

Lägg zucchiniskivorna på en tallrik, vi låter dem inte svettas. På varje skiva lägger vi en bit skinka, för delen av skivorna delar vi fyllningen och täcker med den andra halvan av skivorna med skinka. Panera zucchinin i mjöl, sedan i uppvispat ägg med vitan och slutligen i brödsmulor. Stek dem i olja tills de är gyllenbruna. Placera den stekta zucchinin på en plåt med bakplåtspapper och sätt in dem i en förvärmd ugn på 150 °C i 15 minuter, och vänd dem vid halvtid. Jag gör det så att zucchinin blir mjuk, men vissa föredrar den direkt från pannan. Jag lagar till den för var och en enligt deras smak.

Zucchiniskivor serveras antingen ensamma eller med potatis.

Ytterligare information om receptet Fyllda zucchinibiffar

Fyllda zucchiniburgare är ett utmärkt vegetariskt val som gläder inte bara grönsaksälskare. Basen är tunna skivor zucchini som är fyllda med en utsökt blandning av ost, örter och kryddor. Dessa burgare paneras sedan i en tre-lagers panering och friteras gyllenbruna, vilket ger dem en krispig struktur. De serveras som en fantastisk förrätt eller huvudrätt, ofta med en yoghurtdressing. Det är ett smakfullt och hälsosamt alternativ till klassiska schnitzlar, perfekt för sommargrillningar eller familjefester.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.9/5 (38 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Grönsaker
Tag: beaivemális, friddjabeaivi / sotnabeaivi, dábálaš beaivi, mállásat, čoarbbealli, zucchini, gáibideaddji, gáibideaddji, urttat, šaddoborramušat

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Fyllda zucchinibiffar.

Lägg till kommentar