Revbensspjäll BBQ

Revbensspjäll BBQ
Förberedelsetid: 20 minuter
Tillagningstid: 40 minuter
Portioner: 4

Revbensspjäll saltas, penslas med vitlök och får lite peppar. Vi förvärmer ugnen till 200 grader. I en ugnsform häller vi lite vatten, tillsätter fett och hackad lök. Vi gräddar…

Ingredienser du behöver

1000 g fläskrevben
150 ml BBQ-sås
3-4 klyftor pressad vitlök
en stor lök
en bit fläskfett
olja
salt
peppar

Steg-för-steg instruktioner

Revbenen salta vi, gnugga med vitlök och peppra. Sätt ugnen på 200 grader. Tillsätt lite vatten, fläskfett och hackad lök. Vi tillagar dem under ett lock tills de nästan är mjuka.

När revbenen nästan är mjuka, penslar vi dem med sås och häller på dem kontinuerligt under tillagningen. Sedan grillas de till gyllene färg och helt mjuka.

Ytterligare information om receptet Revbensspjäll BBQ

BBQ revben är en läcker rätt som grillentusiaster kommer att älska. Dessa saftiga och aromatiska revben tillagas långsamt på låg värme, vilket bevarar maximal smak och mörhet. Marinaden av kryddor, honung och BBQ-sås ger revbenen en exceptionell söt och kryddig smak. Ofta serverade med coleslaw och rostade potatisar, är BBQ revben en perfekt val för familjesammankomster och sommargrillningar. Varje tugga är en njutning som glädjer alla gourmeter.

Gillar du receptet? Ge det 5 stjärnor!

Genomsnittligt betyg för receptet 4.7/5 (33 röster)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena är en mångsidig person med bred kunskap. Han är en stor matentusiast och älskar att laga mat. Han uppskattar även gourmetupplevelser på restauranger. Varje söndag ser hans familj fram emot hans traditionella middag.
social ikon social ikon

Var är receptet kategoriserat?

Kategori: Fläskkött
Tag: fläskkött, beaivemális, álki, friddjabeaivi / sotnabeaivi, dábálaš beaivi, čeahkka, álki, álggaheddjiide, čoarbbealli, feasttat ja ávvudeamit

Kommentarer

Lägg till den första kommentaren till receptet Revbensspjäll BBQ.

Lägg till kommentar