Pasta med kryddig ostsås

Det är nödvändigt att koka pastan. Korven skärs först på längden och därefter skärs den i mycket tunna halvmånar. I en gryta eller stekpanna värmer vi en större mängd olja...
Ingredienser du behöver
pasta
mozzarella
Madeland ost
parmesan
chili
1 vitlök
1 tunn korv
1 lök
grädde (31%)
rosmarin
Worcestershire
Steg-för-steg instruktioner
Först kokar vi pastan. Korven delar vi på längden och skär i tunna halvmånar. I en kastrull eller stekpanna värmer vi några större droppar olja och steker korven. När du tycker att den är tillräckligt brynt, ta ut den, men lämna oljan i kastrullen.
I pannan tillsätter vi fint hackad lök och steker den. Om du tycker att den är tillräckligt stekt, lägg tillbaka korven och häll i en halv kopp vatten tillsammans med en skvätt grädde så att ingredienserna framträder lite efter blandning. Tillsätt slutligen krossad vitlök.
Tillsätt chili och rosmarin, droppa över worcestershiresås och blanda i ungefär en näve riven ost så att smaken känns i såsen, men såsen blir inte för tjock.
Smaka av såsen och blanda med nudlarna.
Ytterligare information om receptet Pasta med kryddig ostsås
Pasta med kryddig ostsås är en läcker och mättande måltid som kombinerar pastans mjukhet med den kraftfulla smaken av ost. Såsen, gjord på smält ost, grädde och kryddor, ger rätten en kryddig smak och djup. Att tillsätta färska grönsaker eller örter kan vara ett utmärkt sätt att berika receptet och ge det färg. Denna rätt är idealisk för ostälskare som söker något som värmer och gläder deras smaklökar.